Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού

Η έκθεση  «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» είναι διετής,διοργανώνεται από την «T Expo», μεγάλος χορηγός είναι το περιοδικό της «Ηλεκτρολόγος»,  και θα πραγματοποιηθεί φέτος - όπως και την προηγούμενη φορά - στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo», που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του διεθνούς αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τις 4 έως και τις 7 Οκτωβρίου 2012.


Με την 6η διοργάνωσή της, η κατά κοινή ομολογία πιο όμορφη και πιο ποιοτική κλαδική έκθεση, συμπληρώνει μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας στο εκθεσιακό γίγνεσθαι της χώρας. Εντυπωσιακή όπως πάντα, πλούσια σε εκθέματα και πλαισιωμένη με ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό από επαγγελματίες του χώρου, εκπαιδευτικούς και σπουδαστές της ειδικότητας, από όλη την Ελλάδα αλλά και από χώρες του εξωτερικού.
Τα δύο βασικά αντικείμενα της έκθεσης - ηλεκτρολογικό υλικό και φωτισμός - θα είναι σαφώς διαχωρισμένα διευκολύνοντας τους επισκέπτες, αλλά και να αναδεικνύεται
• η «ΗΛΕΚΤΡΟtec» με εκθέματα ηλεκτρολογικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικά και εργαλεία και
• το «Σαλόνι Φωτισμού», το οποίο παρουσιάζει όλες τις τελευταίες προτάσεις αρχιτεκτονικού, επαγγελματικού, διακοσμητικού αλλά και οικιακού φωτισμού.
Στην έκθεση αυτή, δίνουν το παρόν οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή αντιπροσωπεύουν στην Ελλάδα ηλεκτρολογικό και φωτιστικό υλικό, συστήματα αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, σχετικά λογισμικά και εργαλεία. Συμμετέχουν επίσης κρατικοί και ιδιωτικοί Οργανισμοί, επιστημονικοί, επαγγελματικοί, εκπαιδευτικοί, συνεταιριστικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, επιστημονικά και πιστωτικά ιδρύματα καθώς επίσης και εταιρίες ασφαλειών, πιστοποίησης, leasing κ.ά.

Αυτό που επιβάλλεται, είναι να προγραμματίσουμε το χρόνο μας, ώστε να παρεβρεθούμε στην έκθεση, και
να ευχηθούμε ...Καλή Επιτυχία στους διοργανωτές. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: