Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εθνικός Μήνας Ηλεκτρικής Ασφάλειας

Στη διπλανή φωτογραφία βλέπετε το λογότυπο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΗΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ που θέσπισε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ESFI (Electrical Safety Foundation International), ο οποίος δημιούργησε υλικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας στην περιοχή του με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ηλεκτρικής ασφάλειας. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ .



Λαμβάνοντας αυτό υπόψη και με δεδομένη τη δυσχερή θέση του κλάδου στη χώρα μας λόγω της κρίσης ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ αντίστοιχα τη δημιουργία ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (αφίσες, τρικάκια , παρουσιάσεις powerpoint, βίντεο ,άρθρα, φωτογραφικό υλικό κ.λπ.) ώστε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΗΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
 
Ο μήνας αυτός μπορεί να πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο του 2013 ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος οργάνωσης και μπορεί να γίνει με δράσεις ανεξάρτητες μεταξύ τους σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
Οι δράσεις αυτές δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται κάτω από τον ίδιο φορέα αλλά να συντελούν στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και μπορούν να πραγματοποιούνται είτε σε κλειστούς χώρους με τη μορφή ημερίδων (σωματεία, αίθουσες συνεδριάσεων, πολιτιστικά κέντρα) με τη βοήθεια (όπου αυτό είναι δυνατό) των τοπικών φορέων είτε με συνεντεύξεις σε τοπικά ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και εφημερίδες.
 
ΚΑΛΟΥΜΕ: ΠΟΣΕΗ, ΕΕΤΕΜ, Συνδέσμους και σωματεία Ηλεκτρολόγων (ενεργών και συνταξιούχων), Σωματεία Εμπόρων ηλεκτρολογικού υλικού, Έλληνες ερευνητές όπως τους κ.κ. Σαρρή, Σαλευρή, Τουλόγλου, Αντωνόπουλο, Κάππο και όποιον άλλο τυχόν μας διαφεύγει να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή.
 
ΚΑΛΟΥΜΕ επίσης εκπαιδευτικούς και μαθητές – φοιτητές Επαγγελματικών Λυκείων και Σχολών, ΙΕΚ , ΚΕΚ, ΤΕΙ , ΑΕΙ να βοηθήσουν κι αυτοί.
 
Εμείς από την πλευρά μας θα προβάλλουμε συνεχώς κάθε κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Περιμένουμε τα σχόλια σας γι’ αυτή μας την πρόταση.
 
 
 
Σχόλιο
 
Πραγματικά θεωρώ πως η προτασή σας για τον Εθνικό Μήνα Ηλεκτρικής Ασφάλειας είναι εξαιρετικά αξιόλογη και - με την κατάλληλη οργάνωση - μπορεί να αποτελέσει μια τομή στα ηλεκτρολογικά δρώμενα της χώρας μας.
 
 
Συγχαρητήρια, και πάντα τέτοια ...
 
Από την πλευρά μου, τίθεμαι στη διάθεσή σας εκεί που πιστεύετε πως μπορώ να φανώ χρήσιμος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: