Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τριημερίδα Ενημέρωσης για την Ηλεκτρική Ασφάλεια 8, 9 και 10 Απριλίου στη ΣΔΣΤΕ

Η Σιβιτανίδειος Σχολή με τους Τομείς της Ηλεκτρολογίας Ι & ΙΙ διοργανώνει Τριημερίδα Ενημέρωσης στα πλαίσια της Ελληνικής Εβδομάδας  Ηλεκτρικής Ασφάλειας, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 8, την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Απριλίου του 2014 από τις 3 μμ μέχρι 8 μμ στον χώρο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Σχολής (δείτε την αφίσα και το πρόγραμμα των δράσεων στα παρακάτω).


Σύμφωνα με τον Διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό ESFI (Electrical Ssafety Foundation International),  ο μήνας Μάιος αποτελεί χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο διεξάγονται οι διάφορες δράσεις ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα ηλεκτρικής ασφάλειας.

Από την δική μας την ελληνική πλευρά, για λειτουργικούς καθαρά σχολικούς λόγους και αφού προηγουμένως ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα της πολυεπίπεδης ενδογενούς εσωστρέφειας που διέπουν όλους τους σοβαρούς οργανισμούς, επιλέχθηκε το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση μαθητών, γονέων, τεχνιτών επαγγελματιών και για κάθε ενδιαφερόμενο σε θέματα Ηλεκτρικής Ασφάλειας.

Η συγκεκριμένη δράση - κατά την άποψή μου - μπορεί να αποτελέσει έναν σημαντικό κόμβο έλξης και διαμόρφωσης του Ηλεκτρολογικού γίγνεσθαι της χώρας μας με το άνοιγμα του σχολείου στην αγορά εργασίας, στη τοπική κοινωνία, τους επαγγελματικούς φορείς, και άλλες σχολές σε πλαίσιο συνεργασιών σε όλο το εύρος της χώρας κ.λπ., τόσο σε επαγγελματικό όσο και εκπαιδευτικό επίπεδο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους σας προσκαλώ στην Τριημερίδα Ενημέρωσης για την Ελληνική Εβδομάδα της Ηλεκτρικής Ασφάλειας στη Σιβιτανίδειο Σχολή (που βρίσκεται στην Καλλιθέα, Θεσσαλονίκης 151, ακριβώς απέναντι από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Καλλιθέας).

Ταυτόχρονα, σας καλώ να ενώσουμε τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές μας δυνάμεις για να οικοδομήσουμε έναν σφριγηλό Ηλεκτρολογικό Τομέα σε όλη την επικράτεια που δεν θα επηρεάζεται από τις ορέξεις ευκαιριακών συντεχνιών, που χωρίς γνώση για την ειδικότητά μας προσπαθούν (;;;) να "διαμορφώσουν" το μέλλον της.




Καλή μας επιτυχία λοιπόν ... και του χρόνου με υγεία και φυσικά καλύτεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: