Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Εγκαίνια του Μουσείου Ηλεκτρισμού το Σάββατο 18-10-2014 στις 10:30 πμ

Η διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων ανακοίνωσε ότι το Σαββάτο 18 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ, στις σχολές Ο.Α.Ε.Δ. του Κ.Ε.Τ.Ε.Κ. Ρέντη (Π. Ράλλη 83, στο ύψος του Κηφισού) θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων του Μουσείου Ηλεκτρισμού. 



Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω στα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον αγώνα τους στην πραγματοποίηση του μεγάλου τους και σημαντικού οράματος, δηλαδή τη δημιουργία του Μουσείου Ηλεκτρισμού, και να τους διαβεβαιώσω πως αποτελούν πηγή γνώσεων και παράδειγμα θέλησης για όλους μας.

Το Σάββατο 18-10-2014 στις 10:30 πμ θα παραβρεθούμε όλοι στα εγκαίνια του Μουσείου Ηλεκτρισμού που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις των σχολών Ο.Α.Ε.Δ. του Κ.Ε.Τ.Ε.Κ. Ρέντη (Π. Ράλλη 83, στο ύψος του Κηφισού).

Αξιότιμοι φίλοι να είστε πάντα καλά...

Φωτογραφία: ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
- ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η διοίκηση του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων ανακοίνωσε ότι το Σαββάτο 18 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ, στις σχολές Ο.Α.Ε.Δ. του Κ.Ε.Τ.Ε.Κ. Ρέντη (Π. Ράλλη 83, στο ύψος του Κηφισού) θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων του Μουσείου Ηλεκτρισμού. Το μεγάλο όραμα των "Παππούδων" γίνεται επιτέλους πραγματικότητα!

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το ιστολόγιο της εφημερίδας ηλεκτρολογικού ενδιαφέροντος "ο Εγκαταστάτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: