Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η τεχνική DALI ... σε σύντομη ανάλυση (Μέρος 2ο)

Σε προηγούμενο άρθρο και σε σύντομη ανάλυση (μέρος 1ο)αναφέρθηκαν βασικά στοιχεία για την  τεχνική DALI (Digital Addressable Lighting Interface). 
Στο άρθρο αυτό θα γίνει μια προσπάθεια να παρουσιασθούν στοιχεία για την υλοποίηση της τοπολογίας των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων φωτισμού με την τεχνική DALI, καθώς και τους τρόπους και της διαδικασίες Διευθυνσιοδότησης των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου τεχνικής DALI. Ακόμη, θα γίνει μια προσπάθεια να παρουσιασθούν χαρακτηριστικές περιπτώσεις ρύθμισης έντασης φωτισμού (dim), λαμπτήρων LED με τη  χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών συστημάτων DALI, που συναντώνται – συνήθως – στην πράξη.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού, διοργανώνει εκδήλωση workshop με τίτλο: «Οικιακή Hλεκτρική Aσφάλεια – Eπένδυση Zωής»

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού, διοργανώνει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, και ώρα 18:00, στα γραφεία του στον Ταύρο, Πειραιώς 252, την εκδήλωση - workshop με τίτλο “Οικιακή Ηλεκτρική Ασφάλεια – Επένδυση Ζωής”.

Η έννοια του χαρακτηριστικού σήματος πιστοποίησης UL

Σε πολλές ηλεκτρολογικές - και όχι μόνο - συσκευές και εξαρτήματα υπάρχει το διακριτικό σήμα πιστοποίησης UL. 
Το αρκτικόλεξο αυτό σημαίνει Underwrites Laboratories.
Πρόκειται - λοιπόν - για μια παγκόσμια ανεξάρτητη επιστημονική εταιρεία ασφαλείας με περισσότερο από έναν αιώνα (από το 1894) εμπειρίας στις καινοτόμες λύσεις ασφαλείας με εύρος δραστηριοτήτων σε έξι τομείς που καταδεικνύουν την τεχνογνωσία και την συνεχώς αυξανόμενη γκάμα των υπηρεσιών της, προσφέροντας τις λύσεις που απαιτούνται σε έναν κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται. 

Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων ανά Ομάδα Προσανατολισμού, Τομέα και Ειδικότητα των ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2014-2015

Μετά από σχετική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ... του γνωστού μας ΙΕΠ, και πιο συγκεκριμένα στις Πράξεις 45/07-07-2014, 52 / 25 - 08 - 2014, 54 / 08 - 09 - 2014 και 64 / 21 - 10 - 2014 του Δ.Σ., από το Υπουργείο Παιδείας απεστάλησαν οδηγίες σχετικά με τη διδασκαλία μαθημάτων των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) με τη σημείωση της ενυπόγραφης ενημέρωσης για τους διδάσκοντες.