Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η φωτιζόμενη πρίζα από την ABB με τον χαρακτηρισμό Steplight®

Η φωτιζόμενη πρίζα, που προσφέρεται από την ΑΒΒ, είναι ένας ασφαλής και ταυτόχρονα έξυπνος οδηγός χρηστών μιας ηλεκτρικής εγκατάστασης στο απόλυτο σκοτάδι, και η οποία τείνει να αντικαταστήσει τα συνηθισμένα φωτιστικά νυχτός. 

Αυτό γιατί, συνδυάζει τη λειτουργία μιας κοινής πρίζας  με ένα τέτοιου είδους (συμβατικού) φωτιστικού νυχτός.
Για τον λόγο αυτόν, η φωτιζόμενη πρίζα αποτελεί την κατάλληλη λύση για εγκατάσταση σε σκοτεινούς διαδρόμους ή δωμάτια ξενοδοχείων, νοσοκομείων, οίκων ευγηρίας κ.λπ. καθώς διασφαλίζει τον προσανατολισμό των χρηστών του χώρου και διευκολύνει την ασφαλή διέλευσή τους.
Η φωτιζόμενη πρίζα διαθέτει δύο λυχνίες LED στο κάτω μέρος οι οποίες παρέχουν δύο κωνικές δέσμες φωτός με κατεύθυνση κάθετα προς το πάτωμα, ικανές να φωτίσουν ικανοποιητικά τον χώρο γύρω από το σημείο όπου έχουν εγκατασταθεί. 



Η σύνδεση των LED μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από τη λειτουργία της πρίζας μέσω κοινού απλού διακόπτη ή να συνδεθεί με την έξοδο της πρίζας παρέχοντας φωτισμό στο χώρο όλη την ημέρα. 
Η εγκατάσταση των φωτιζόμενων πριζών πρέπει να γίνεται σε απόσταση περίπου 30 cm από το δάπεδο. Η διάρκεια ζωής των LED αυτών είναι μεγαλύτερη από 100.000 ώρες.
Τέλος οι φωτιζόμενες πρίζες της ΑΒΒ έχουν τον χαρακτηρισμό Steplight® και διατίθενται στις σειρές Future, Solo, Axcent, Carat, Reflex.

ΠΗΓΗ: ΑΒΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια: