Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πως να εξελιχθείτε στον ηλεκτρολόγο που εκτιμούν όλοι, και να δημιουργήσετε νέους, ενθουσιασμένους και πιστούς πελάτες για πάντα

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 από τις 9 πμ μέχρι 5,30 μμ είχα την τύχη, την χαρά και την τιμή να παρακολουθήσω ένα πολύ ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με τον παραπάνω τίτλο, που πραγματοποιήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και την ιστοσελίδα "Εκπαίδευση για την Πρώτη Γραμμή". 
Εισηγητής ήταν ο κ Μανόλης Καλογεράκης, ο οποίος με την πολυετή επαγγελματική εμπειρία του, αλλά και την πολυετή εμπειρία του στην εκπαίδευση τεχνικών, κατόρθωσε να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων σε όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Το θέμα του σεμιναρίου αναφερόταν στις πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε επαγγελματίας ηλεκτρολόγος, ώστε, εκτός από την υφιστάμενη άριστη τεχνική του κατάρτιση να εξασφαλίσει και επαγγελματική επιτυχία στην παροχή τεχνικών υπηρεσιών.
Στόχος του σεμιναρίου ήταν να δώσει απαντήσεις και πρακτικές οδηγίες στον σύγχρονο τεχνικό του απαιτητικού «σήμερα» και του συναρπαστικού «αύριο».
Μερικά από τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν:
-- Οι ιδιαίτερες παράμετροι που βάζει ο “παράγοντας άνθρωπος” πελάτης και επαγγελματίας ηλεκτρολόγος στις συναλλαγές τους,  
-- Τα απαιτούμενα εφόδια και οι πρακτικές για να δημιουργηθούν μακροχρόνιες σχέσεις εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες μας,
-- Τα  “εργαλεία” που πρέπει και είναι σε θέση να χρησιμοποιεί ο επαγγελματίας ηλεκτρολόγος για να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του στην πώληση,
-- Οι τεχνικές που πρέπει να  χρησιμοποιεί ο επαγγελματίας ηλεκτρολόγος για να διαφοροποιηθεί, να ξεχωρίσει, να προσθέσει αξία στην εργασία του και την σημαντική διαφυγή από την ισοπέδωση του κριτηρίου της «χαμηλότερης τιμής», κ.λπ.


Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και τον κ Μανόλη Καλογεράκη για τη διοργάνωση του σεμιναρίου αυτού στην πολύπλευρη ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο θέμα, και φυσικά για την άψογη φιλοξενία τους.
Τέλος, επειδή οι αξιόλογες προσπάθειες πρέπει να αναδεικνύονται και να συνεχίζονται, θέλω να ευχηθώ στους διοργανωτές, καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.

Φωτογραφίες: Εφημερίδα "ο Εγκαταστάτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: