Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η 2η Διεθνής Έκθεση Elec.Tec στο MEC θα πραγματοποιηθεί από 23 μέχρι και 26 Φεβρουαρίου 2018


Σε λίγες μέρες, από 23 μέχρι και 26 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί  Διεθνής Έκθεση Elec.Tec στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) που βρίσκεται στη Λεωφόρο Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής.  
Η 2η αυτή εξειδικευμένη και στοχευμένη  Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρολογικού Υλικού & Φωτισμού Elec.Tec – στην οποία αναμένεται πολύ μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων αλλά και επισκεπτών – φιλοδοξεί να δώσει ένα ακόμη μήνυμα για την ανασύνταξης των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας μας.






Όπως – λοιπόν – έχει γίνει γνωστό από τον δημοσιευμένο κατάλογο των διοργανωτών, οι κατηγορίες συμμετεχόντων εκθετών αναφέρονται σε Κατασκευαστές, Αντιπρόσωπους και Εισαγωγείς Ηλεκτρολογικού Υλικού, Φωτισμού, Τηλεπικοινωνιακού και Ηλεκτρονικού Υλικού, Συστημάτων Αυτοματισμού, Ασφαλείας και Ελέγχου, Λογισμικού και Εργαλείων, καθώς και Επιχειρήσεις Παραγωγής, Διανομής και Διαχείρισης Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Η 2η Διεθνής Έκθεση Elec.Tec απευθύνεται σε κατηγορίες επισκεπτών, όπως, Έμπορους Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού, Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες, Εργολήπτες και Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μελετητές, Διακοσμητές, Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων, Εργολάβους και Στελέχη Κατασκευαστικών Εταιρειών, Στελέχη Δημοσίων Οργανισμών, Στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, Μαθητές, Σπουδαστές, Φοιτητές παρεμφερών ειδικοτήτων, αλλά και Καταναλωτές που επιθυμούν πολύπλευρη ενημέρωση σε νέα υλικά και νέες τεχνολογίες, με έμφαση στην Ηλεκτρική Ασφάλεια.
Παράλληλα με τη 2η Διεθνή Έκθεση Elec.Tec και στο πλαίσιο του ¨Elec.Tec Forum¨ θα πραγματοποιηθεί και το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων (ΠΟΣΕΗ), από 24 μέχρι και 26 Φεβρουαρίου 2018. Αυτό απευθύνεται σε όλα τα στελέχη του κλάδου, στην αγορά, νεολαία, αλλά και την κοινωνία και θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και στελέχη του κλάδου και της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας. 
Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου θα υπάρχουν τρεις σημαντικές θεματικές ενότητες,  όπου η πρώτη αφορά τους τρόπους μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος με πρωτόκολλα δικτύωσης LTE και 4G, καθώς και ψηφιακά σήματα, η δεύτερη θα αφορά τον Φωτισμός LED και συστήματα διαχείρισης για το σύγχρονο κτήριο ενώ, η τρίτη θα επιχειρήσει να παρουσιάσει τεχνολογίες αιχμής για το «έξυπνο σπίτι».
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα υπάρχουν τρεις σημαντικές θεματικές ενότητες,  όπου στην πρώτη θα αναφερθούν οι μέθοδοι απομακρυσμένης διαχείρισης οικιακών συστημάτων (Smart – House), στην δεύτερη θα αναφερθούν σύγχρονες τεχνολογίες μετάδοσης πληροφοριών μέσω δικτύων και οπτικών ινών (fiber), ενώ, στην τρίτη θα γίνουν αναφορές για τις Ασφαλείς Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις σε επαγγελματικούς χώρους και σε χώρους συνάθροισης κοινού.
Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα για την ασφάλεια από τις ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις σε οικιακές και επαγγελματικές υποδομές με την ταυτόχρονη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση καταναλωτικού κοινού, με την οποία και θα κορυφωθεί το 2o επιστημονικό συνέδριο της ΠΟΣΕΗ.  
Στην ημερίδα αυτή θα πραγματοποιηθεί ευρύτερη προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του καταναλωτικού κοινού – στο πρότυπο αντίστοιχων δράσεων που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το 2014 στη Σιβιτανίδειο Δ.Σ.Τ.Ε. – στα θέματα κινδύνων αλλά και ασφάλειας από την χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας στην καθημερινότητα αυτού.
Αξιέπαινη – λοιπόν – η  πρωτοβουλία  της Διοίκησης της ΠΟΣΕΗ να παρουσιάσει στους φοιτητές, στους σπουδαστές και στο ευρύ κοινό, τρόπους για τη διαχείριση του ηλεκτρισμού σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με σωστούς και ασφαλείς τρόπους.
Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα του 2oυ επιστημονικού συνεδρίου της ΠΟΣΕΗ θα το βρείτε εδώ, τις εργασίες του θα μπορεί κανείς να το παρακολουθήσει και σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναζητήσει αν κάνει κλικ εδώ.
Ακόμη, αξίζει να αναφερθεί πως την πρώτη ημέρα της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Elec.Tec στο πλαίσιο του ¨Elec.Tec Forum¨ θα υπάρξουν δύο πολύ ενδιαφέρουσες θεματολογίες. 


Η πρώτη θεματολογία περιλαμβάνει ομιλίες από καθηγητές του ΕΜΠ και έχει τίτλο: «Η Ελλάδα καινοτομεί», ενώ, η δεύτερη έχει τίτλο: "Ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας: Ασύρματα δίκτυα - Κεντρικά Συστήματα Ελέγχου Φωτισμού ασφαλείας - Διευθυνδιοδοτούμενη Πυρανίχνευση".
Το αναλυτικό πρόγραμμα του ¨Elec.Tec Forum¨  θα το βρείτε εδώ.


Καλή επιτυχία σε όλους …

Δεν υπάρχουν σχόλια: